20 Aralık 2006 Çarşamba

KLİP GÜZELİ ...

Çember.net sitesi forumunda gördüm bayıldım.. Muhteşem olmuş. Pisi de çok güzel...
İzleyi gözünüz gölünüz açılsın, belki birilerinin içinde sevgi uyandırır ve bir kedi daha sıcak bir yuva sahibi olur... Kimbilir...


Klip'in başrol oyuncusunun hikayesi oldukça dramatik. Bir otoban'dan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, bir hayvan sever tarafından son anda ezilmekten kurtarılmış. Malasef yanında ki kardeşini kurtaramışlar. Sonrada kurtarıcısı tarafından bakımı yapılıp , korumaya alınmış. Şansı yaşamı boyunca bol olsun devam etsin, klip çekilecek kadar güzel olan bu yavrunun.
Bu arada "Klip güzeli"miz sahiplendirilmiş. Onu kurtaran ve onun için klip hazırlayacak kadar değer veren kişi herhalde böyle sonuçlanmasından mutlu olmuştur.. Umarım bundan sonraki yaşamında güzel günler onu bekliyordur.

Unutmayın Çilek hanım'da sokaktan geldi ve girdi hayatımıza; ama dünyanın en cins kedilerinden farksız! Huyları,tavırları,yemek alışkanlıkları, bize karşı ilgisi,sevgisi ...

Ne olur onları sokaklarda bırakmayalım.. Sizi bekliyorlar... Her eve bir kediş...

4 Comments:

Birsen Şahin said...

Tahmin edeceğin gibi vurdu talan etti derinimde bir yerlerimi bu klip. Umarım sesini ve sesimi duyanlar çok olur. Minick dört bacaklı yavrularımıza da bir dam hediye edilir Pelin.

z.pelin said...

İnşallah Birsen hanım.. :(
Bende çok üzülüyorum. Sokaktan kedi edinmek kötü bişeymiş gibi düşünüyorlar. Halbuki sevapta..
Ama petshoplardan evcil almak,hava atmak için daha elverişli... Sonrasında birde onları sokağa atmasalar.. :(

Adsız said...

bana bir kişi böle bi klip yapmadı millet kedilere köpeklere yapıyor yaw:D

Adsız said...

2007 Yılında umutların gerçek,mutlulukların sonsuz olsun.
Mulu Yıllar,İyi Bayramlar dilerim canım...